tag:blogger.com,1999:blog-7481621035156262327.post7330111268328998495..comments2024-03-18T00:06:52.532+01:00Comments on Facet Na Talerzu: Pieczona faszerowana papryka z wołowinąbartoldzikhttp://www.blogger.com/profile/13836871855640388536noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7481621035156262327.post-49018913468311292202021-08-19T16:05:30.345+02:002021-08-19T16:05:30.345+02:00Swietne miejsce http://astromagia.info bardzo to w...Swietne miejsce <a href="http://astromagia.info" rel="nofollow">http://astromagia.info</a> bardzo to wam polecam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7481621035156262327.post-13400794079106347452012-02-22T08:53:35.891+01:002012-02-22T08:53:35.891+01:00Ja do tej pory też nie. Najłatwiejsze rozwiązania ...Ja do tej pory też nie. Najłatwiejsze rozwiązania czasem łatwo nie przychodzą :-)bartoldzikhttps://www.blogger.com/profile/13836871855640388536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7481621035156262327.post-76668273226777476432012-02-21T21:54:25.460+01:002012-02-21T21:54:25.460+01:00Nigdy nie pomyślałam, żeby nadziać paprykę wołowin...Nigdy nie pomyślałam, żeby nadziać paprykę wołowiną. Świetnie wyglada! :)Lovelykatehttps://www.blogger.com/profile/04914451728134230573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7481621035156262327.post-72715987348508312702012-02-21T17:50:14.030+01:002012-02-21T17:50:14.030+01:00Z kaszą jeszcze nie miałem przyjemności, ale jej p...Z kaszą jeszcze nie miałem przyjemności, ale jej połączenie z grzybami i może odrobiną bryndzy brzmi apetycznie :-)<br />Zazwyczaj omijałem mięso, bo chciałem spróbować czegoś nowego. Poprzednim razem robiłem z ziemniakami, szynką i serem. Musze pomyśleć nad czymś z makaronem ;-) Ale to wszystko dopiero po powtórce z jagnięciną...bartoldzikhttps://www.blogger.com/profile/13836871855640388536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7481621035156262327.post-46931091774525163322012-02-21T17:20:43.744+01:002012-02-21T17:20:43.744+01:00Wygląda bardzo smacznie - myślę, że wersja z jagni...Wygląda bardzo smacznie - myślę, że wersja z jagnięciną będzie jeszcze lepsza, bo jagnięcina ma smak "nie do podrobienia" :) A paprykę nadziewaną robiłam w wielu kombinacjach (najbardziej lubię z kuskusem i kaszą gryczaną z grzybami), ale nigdy z samym mięsem.Fuchsiahttps://www.blogger.com/profile/11685576850180917715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7481621035156262327.post-34523028466064361352012-02-21T13:15:28.521+01:002012-02-21T13:15:28.521+01:00prezentuje się smakowicie.
pięknie nadziana. baaar...prezentuje się smakowicie.<br />pięknie nadziana. baaardzo apetyczna!Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.com